Koronaviruksen vaikutukset Mikkelin Tennisseuran toimintaan- valmennus keskeytetty 17.3-13.5 väliseksi ajaksi.

15.3.2020

Koronaviruksen vaikutukset Mikkelin Tennisseuran toimintaan.

2.4.2020

Seura noudattaa valtioneuvoston ja tennisliiton ohjeistusta keskeyttää valmennus- ja harjoitustoiminta 13.5 asti. Tennisliiton ohjeistus alla. 

Valtioneuvoston päätettyä jatkaa poikkeusolojen rajoitustoimia on myös Tennisliitto päättänyt jatkaa kilpailu– ja valmennustoimintansa (kansallinen kilpailutoiminta ja nuorten tehoryhmätoiminta) keskeyttämistä 17.5. asti. Ulkokauden yleisen sarjatenniksen osalta ovat valmistelutyöt käynnissä ja ilmoittautumisia otetaan vastaan 15.5. asti sekä mahdollisia eri peliskenaarioita valmistellaan. Sarjatenniksestä ja kilpailutoiminnan peruuntuneista/uudelleen ajoitetuista kilpailuista tiedotetaan erikseen. 

Tennisliitto suosittelee myös jäsenseurojaan jatkamaan valmennus- ja harjoitustoiminnan keskeyttämistä valtioneuvoston rajoitustoimien tavoin 13.5. asti. Suomen Olympiakomitean ja valtioneuvoston linjauksen mukaisesti on liikunnassa ja urheilussa huomioitava julkisten kokoontumisten rajoittaminen kymmeneen henkilöön ja välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Suosittelemme omatoimista liikuntaa viranomaisrajoitteiden ja terveyden sekä vastuullisuuden puitteissa. Kannustamme tennisseuroja uusiin toimintatapoihin. Valmentajat voivat antaa ohjeita omatoimiharjoitteluun tai järjestää etäharjoituksia. 

Lisää infoa täältä.

----------------------------------

16.3.2020

Valtioneuvoston linjausten mukaisesti Tennisliitto suosittelee jäsenseurojaan keskeyttämään harjoitus- ja valmennustoimintansa 13.4. asti. Tennisliitto on myös pidentänyt kilpailutoimintansa keskeyttämistä 13.4. asti. Lisäksi yleinen ja senioreiden sarjatennistoiminta sekä nuorten tehoryhmätoiminta keskeytetään kyseiseen päivämäärän asti. 

Liiton ohjeistuksen mukaan Mikkelin Tennisseura keskeyttää valmennuksen 17.3- 13.4 väliseksi ajaksi. 

------------------------------------

15.3.2020

Hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä. Valtion järjestämät isot seminaarit ja tapahtumat perutaan toukokuun loppuun saakka.

Mikkelin Tennisseuran hallitus on tehnyt oman riskinarvioinnin 16.3 suunnitellusta vuosikokouksesta ja päättänyt siirtää vuosikokouksen pidettäväksi myöhempänä ajankohtana. Kokouksen ajankohta ilmoitetaan kun tilanne selkeytyy. Perusteluina on, että suuri osa seuran jäsenistä kuuluu tautiepidemian riskiryhmään. Nykyinen hallitus ja toimikunnat jatkavat toimintaansa seuraavaan kokoukseen asti.

Valtioneuvoston linjausten johdosta Tennisliitto on päättänyt keskeyttää kansallisen kilpailutoiminnan 5.4.2020 asti. Tämän päätöksen seurauksena Mikkelin Tennisseuran järjestämät päiväkilpailut 14-15.3 peruttiin.

Yleistä sarjatennistoimintaa on mahdollista jatkaa normaalisti toistaiseksi. Osallistuvilla seuroilla on kuitenkin mahdollisuus siirtää ja viime kädessä perua otteluita ilman seuraamuksia (pistemenetykset, sakot). Sarjatenniksen osalta tilannetta seurataan ja Tennisliitto antaa lisäohjeistuksia tarpeen tullen.

Valmennusta jatketaan toistaiseksi normaalisti ja tilanteen muuttuessa reagoidaan asiaan. Perusteluna on, että koulujen vielä auki ollessa voidaan tennistä pienemmissä ryhmissä jatkaa. Valmennukseen saapuessa muistettava seuraavat varotoimet:

- kaikki harjoituksiin tulevat desinfioivat kätensä ennen kentälle tuloa. Käsidesi on hallin oven luona olevalla sohvapöydällä. 

 

- mikäli tunnet olosi sairaaksi pyydämme olemaan osallistumatta harjoituksiin, koskee pelaajia, valmentajia ja muita henkilöitä. 

-  suurten, yli 10 henkilön ryhmien kokoontumista tulee välttää.

- kättelyitä ja muita lähikontakteja tulee välttää

-------------------------------------------------------------------------------------------

Terveisin Mikkelin Tennisseuran hallitus.