Seura ja yhteystiedot

Mikkelin Tennisseura ry

Mikkelin Tennisseura on Mikkelin talousalueella toimiva aktiivinen tenniksen erikoisseura. Toimintamuotoinamme ovat lasten ja nuorten valmennus (tenniskoulu, valmennus ja kilpavalmennus), lasten tennisleirit, aikuisten harraste- ja kilpailutoiminta, senioritennis ja kilpailujen järjestäminen.

Seura on perustettu 1929.

Yhteyttä voi ottaa suoraan sähköpostilla asianomaiseen henkilöön tai käyttämällä Ota yhteyttä-lomaketta tai Liity jäseneksi-lomaketta, jolloin viestit tulevat puheenjohtajalle.

Valmennusryhmiin liittymiseen voi käyttää omaa lomaketta ja se ohjautuu päävalmentajalle.

PuheenjohtajaJuha Närhijuha.narhi78@gmail.com

Jäsen Eero Hokkanen

Hallituksen kuulumisia syksy 2021

ti 10.8. kokous klo 18 sport forum

-Päätettiin uusia Kalevankankaan kenttien aidat, työt alkavat la 2.10. talkoilla, jolloin vanhojen aitojen purkamista.

-Ensi keväänä kentät 3 ja 4 käännetään talkoiden yhteydessä. Tämä tehdään, koska ilta-aurinko paistaa usein häiritsevästi silmiin pelatessa.

-sisäkausi alkaa 30.8.

-Junioripelaajien lisäämiseksi harkitaan erillisen minitenniskoulun perustamista.

-keskusteltiin yhteistyöstä HVS-tenniksen kanssa ensi kesän kilpailujen suhteen, HVS:llä tarkoitus järjestää suuri juniorileiri, jonka jälkeen olisivat kilpailut, kilpailujen järjestämisestä vastaisi MTS. Asian valmistelulle annettiin hyväksyntä.

-Keskusteltiin valmennuksen pelisäännöistä ja hinnoista