Puheenjohtajan tervehdys

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Uudistuneen Mikkelin Tennisseuran syyskokous 2018 valitsi minut seuran puheenjohtajaksi yksimielisellä päätöksellä. Samalla alkoi myös uusi opintovuosi puheenjohtajana tuoden suuren määrän uusia asioita. Mutta lyhyt katsaus viime vuoteen omasta näkökulmasta. Seurojen yhdistymisneuvottelut aloitettiin keväällä 2018 ja päätettiin syyskokoukseen joulukuun 17. päivänä. Tässä välissä pidettiin monia yhteisiä neuvotteluja seurojen välillä ja niissä oli selvästi havaittavissa yhteinen halua yhdistää seurat ja näin kehittää mikkeliläistä tennistä eteenpäin. Tämä vuosi on siis monella tapaa merkittävä vuosi, uudistunut Mikkelin Tennisseura täyttää 90-vuotta. Juhlavuotta vietämme pelaamalla ja juhlimalla.

Vuoden 2018 syyskokouksessa päivitettiin myös seuran säännöt ja sieltä haluaisin nostaa esille toimikunnat. Seuran johtamista helpottamaan perustettiin valmennus- ja kilpailutoimikunta, johon myös itse kuulun, ja kenttätoimikunta. Kirjoittaessani tätä valmennus- ja kilpailutoimikunta on kokoontunut kerran ja hallitus kaksi kertaa. Kenttätoimikunta pääsee vauhtiin keväällä. Vastuuta on siis jaettu useammalle henkilölle ja tämän kaltainen vapaaehtoistyö on arvokasta urheiluseuralle - kiitos siitä kaikille. Samalla esitän haasteen nuoremmille jäsenille, hallitukseen ja toimikuntiin mahtuu vielä jäseniä.

Seuran jäsenmäärä on noin 90 tienoilla ja se tarkentuu kun saadaan rekisterit päivitettyä. Näkisin, että Mikkelin kokoisessa kaupungissa voisimme olla vieläkin suurempi noin 150-200 jäsenen seura. Yhdessä luomme seuraan sellaisen hengen, että siinä on mukava olla jäsenenä ja siihen halutaan liittyä. Kehitetään nuoria- ja kilpapelaajia ja pidetään huolta senioreista ja harrastajista. Kaikki mahtuvat seuraan. Itse aloitin tenniksen pelaamisen noin 10 vuotta sitten ajatuksella – kunnossa kaiken ikään. Kilpailuvietti jäi aikaisempaan harrastukseen lentopalloon ja nykyisin pelaan harrastustasolla. Jos jokin asia askarruttaa niin parhaiten minut saa kiinni sähköpostilla.

Terveisin

Juha Närhi