Hippo-minitennniskoulu syksy 2022, RYHMÄT LISÄTTY

Mikkelin Tennisseura järjestää yhteistyössä Osuuspankki Suur-Savon kanssa Hippo-minitenniskoulun. Minitenniskoulu on suunnattu 5-13 vuotiaille harrastusta aloitteleville lapsille. Minitenniskoulu on osallistujille maksuton.

Minitenniskoulu alkaa lauantaina 5.11.2022 ja päättyy 17.12.2022, kertoja tulee yhteensä seitsemän. Minitennnis järjestetään lauantaisin klo 11-14, kolmessa ryhmässä, tarkempi kellonaika (klo 11-12, 12-13 tai 13-14) sovitaan ilmoittautumisten jälkeen, valmentaja laatii ryhmät ja ryhmät tulevat luettaviksi Valmennusosioon kohtaan Hippotennis torstaina 3.11. Minitenniskouluun voidaan ottaa pelaajia 48, tämän jälkeen otamme ilmoittautumisia varasijoille.

Minitenniksessä opetellaan tenniksen tekniikkaa ja liikkumista leikinomaisesti, käyttäen pientä kenttää sekä pehmeitä palloja ja lapsille sopivia mailoja. Seuran puolesta on lainattavissa maila, mukaan tarvitaan sisäpelitossut ja juomapullo sekä iloista asennetta. Osallistujilla on mahdollisuus jatkaa seuran ryhmissä myös kevätkaudella 2023 (minitennis tai ns. miditennis).

Ilmoittautuminen oheisella linkillä keskiviikkoon 2.11. mennessä.

Erillistä vahvistusta esim. s-posti ei tule.

Lisätietoja valmentaja Elena Kämpiltä 040-5963706 (viestillä, valmentaja soittaa takaisin)

Valmennukseen ilmoittautuminen

Täytä minitenniskouluun tulevan lapsen tiedot, kiitos

Täytä kaikki kohdat huolella.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.