Harrastajien kisoissa tiukkoja palloralleja

27.5.2019

Samu ja Jenna
Samu ja Jenna
Jessica ja Matti
Jessica ja Matti
Juuso ja Päivi
Juuso ja Päivi

Viikonloppuna 25.-26.5. pelattiin Paukkulassa minitennis- ja harrastekisat. Lauantaina sade hieman häiritsi kilpailuja, mutta pelit saatiin kuitenkin aikataulun puitteissa pelattua. Lauantain kaksi peliä siirrettiin sunnuntaiaamulle ja sää salli pelata pelit jouhevasti alta pois.

Harrastepelaajien joukosta palkittiin Miia-Marie sekä Lotta ”kisojen yllättäjä” palkinnolla ennen kaikkea molempien hyvän pelihuumorin ja positiivisen peliasenteen takia. Varsinkin Lotan kohdalle palkintoon vaikutti hänen keskittynyt ja upea pelinsä. Lotta paransi peliään joka kierroksella ja finaalipaikka oli erittäin lähellä.

Yhteistyökumppanimme Suur-Savon Osuuspankki lahjoitti kaikille harrastepelaajille elokuvaliput.

MINITENNIS

Minitenniskilpailuin osallistui Samu ja Jenna. Pelissä nähtiin upeita palloralleja, Samu voitti tiukassa kamppailussa Jennan 10-8, 12-10 ja 10-4.

HARRASTESARJA

Harrastesarjaan ilmoittautui 10 pelaajaa, osallistujista oli ilahduttavasti 4 kpl junioreita ja 6 kpl hieman varttuneempia.

Tiukkoja palloralleja saatiin jokaisella kilpaparilla ja pelaajien pelitaso nousi joka kierroksella.

Lohdutussarjan finaaliin selvittivät tiensä Jessica ja Matti. Jessican pelitaito koheni koko kisan ajan ja hän otti Matista tiukan kamppailun jälkeen voiton luvuin 2-1, tiebreak päättyi Jessicalle 10-4.

Pääsarjan finaaliin selvitti tiensä Juuso erittäin vakuuttavan tasaisella ja varmalla lyöntipelillään ja sai vastaansa Päivin. Päivillä ei erittäin tasaisten ottelujen jälkeen ehkä saanut finaalissa parastaan irti, joten Juuso vei voiton 2-0.