Valmennusehdot

YLEISET VALMENNUKSEN EHDOT / SÄÄNNÖT

 

Mikkelin Tennisseura ry:n yleiset valmennuksen ehdot / säännöt 1.1.2019 alkaen

 

YLEISTÄ

Mikkelin tennisseura ry tarjoaa valmennusta kaikille halukkaille, lapsille ja aikuisille. Kesällä valmennus tapahtuu seuran omilla massakentillä Raviradantiellä tai Paukkulan massakentillä. Talvikaudella valmennuspaikkana on SportForum.

MAKSUT

Uudet ryhmissä aloittavat pelaajat voivat kokeilla kaksi valmennuskertaa lajia sitoutumatta koko kausimaksuun, jonka jälkeen pelaaja sitoutuu valmennusryhmiin koko kaudeksi kerrallaan. Maksut ovat kausimaksuja ja ne on mahdollista maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Pelaaja sitoutuu maksamaan kausimaksun riippumatta siitä kuinka monta kertaa hän osallistuu tunneille. Päteviä syitä kauden keskeyttämiseen on: muutto toiselle paikkakunnalle, pitkäaikainen sairaus tai vamma.

Valmennushinnat ovat näkyvissä seuran kotisivuilla hyvissä ajoin ennen kauden alkua.

Hinta sisältää MTS:n jäsenyyden.

Sisar- ja perhealennus on 15 %, jos samasta perheestä on valmennuksessa mukana useampi lapsi tai aikuinen. Ensimmäinen pelaaja maksaa täyden maksun ja alennus on halvemman pelaajan harjoitusmaksusta.

Hinnat sisältävät: valmentajan, kenttävuokran, pallot, pallotykin käytön, tarvittaessa mailan sekä muut valmennuksen apuvälineet.

SAIRAUS JA LOUKKAANTUMISET

Pitkä-aikaisesta sairastumisesta tai loukkaantumisesta on tehtävä välittömästi ilmoitus valmentajalle.

VAKUUTUSTURVA

Valmennettavilla on hyvä olla oma tapaturmavakuutus, seuralla ei ole vakuutusta.

HARJOITUSPOISSAOLOT / KORVAAVAT HARJOITTEET

Seura ei ole velvollinen korvaamaan väliin jääneitä harjoituksia. Kuitenkin jos pelaaja  ilmoittaa poissaolostaan valmentajalle viimeistään vuorokautta ennen tuntiaan, voi valmentaja kutsua pelaajan ”korvaavalle”  vapaalle paikalle ryhmien niin salliessa. Ensisijaisesti korvaava harjoitus pyritään järjestämään toisessa samantasoisessa ryhmässä, joka sovitaan etukäteen valmentajan kanssa.

VALMENNETTAVAT

Valmennukseen osallistujilta odotetaan: tunneille saavutaan ajoissa, reipasta kohteliasta käytöstä kanssa pelaajia häiritsemättä, valmentajan ohjeita noudattaen. Kaikenlaiselle kiusaamiselle seurassamme on nollatoleranssi.

VALMENNUSRYHMÄT

Seuran koulutetut valmentajat vastaavat valmennuksesta.

JÄSENYYS

Mikkelin Tennisseuran valmennushinnat sisältävät seuran jäsenyyden ja jatkossa saat ajankohtaista tietoa seuraan liittyvistä asioista sähköpostiisi. Seurasivulta saat tietoa jäseneduista. Jäsentietoja pidetään yllä Tennisclubissa. 

Iloisia harjoituksia, toivoo Mikkelin Tennisseuran hallitus