Mikkelin Tennisseuran 90-vuotis juhlaturnaus.

16.7.2019

Kunnian ja maineen lisäksi näistä kilpailtiin.
P13 sarjan voittaja Aapeli Heikkilä vasemmalla. MD sarjan voittaja Otto Oivanen oikealla.
Sää suosi turnausta.
Ville edessä hakemassa palloa ja Tommi taustalla.
Yleisö seuraa Emman ja Jarin peliä.

Mikkelin Tennisseuran 90-vuotis taivalta juhlittiin viikonloppuna juhlaturnauksen muodossa. 70- ja 80-luvun vaihteessa rakennetut kentät olivat kisaajien käytössä Kalevankankaalla, jossa pelattiin 4 sarjaa ja 33 ottelua. Paukkulan kentillä pelattiin 3 sarjaa ja 17 ottelua.

Juhlaturnaus pelattiin 13-14.7.2019. Kilpailussa pelattiin yhteensä 50-ottelua, Kalevankankaalla pelattiin 33 ja Paukkulassa 17 ottelua. Näin monen ottelun pelaaminen kahdessa päivässä oli hyvin mahdollista kun käytössä oli kuusi kenttää. Kilpailun pääpaikka ja johtaminen tapahtui Kalevankankaalla ja Paukkulassa oli kenttävalvoja. Lauantain aamuna tuli pieni vesisade mutta se ei haitannut pelaamista. Saimaa Stadium tarjosi loistavan lisän kilpailuun ja saimme hyödyntää heidän sosiaalitiloja sekä kahvila- ja ruokailutarjontaa. Kun vielä kentät olivat hyvässä kunnossa niin olosuhteet turnaukseen olivat hyvät.

Vieraspaikkakuntalaisten taso oli tällä kertaa kova. Matti Niilonen ylsi ainoana Mikkelin Tennisseurasta mestaruuteen voittaen parinsa Teuvo Salmisen (Tuusulan Tennisseura) kanssa M60 nelinpelin mestaruuden.

Voittajat:

P13 2-p sarja Aapeli Heikkilä Puijon Tennis team

M60 2-p Mikael Nordbäck Tennis 61, Vaasa.

M65 4-p Matti Niilonen MTS ja Teuvo Salminen Tuusulan Tennisseura

MB 2-p Olli Kellokumpu Tammer-Pallo

NC 2-p Liinu Heiskanen Tampereen Tennisseura

MD 2-p Otto Oivanen Puijo Tennis team

ME 2-p Matti Taimi Kauhajoen Tennisseura

Tilastonikkareille tiedoksi, että kilpailussa käytettiin kaksi kertaa hawkeye, yhtään jalkavirhettä ei tuomittu ja ässiä syötettiin peräti 134 kappaletta, laskin kaikki ne itse.

Kalevankankaan toimisto suljettiin lauantaina klo 20:30 ja sunnuntaina klo 17:03. Kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille ja etenkin Kalevankankaan aktiiviselle kenttäpartiolle.

Terveisin Juha Närhi