Ulkokausi käynnistyy- kaikki kentät käytössä.

20.4.2020

Mikkelin Tennisseuran ulkokentät.

Kaikki kentät on saatu kunnostettua ja ovat jäsenten käytössä. Muistakaa Tennisliiton ohjeistukset koronavirukseen.

Juha Närhi 29.4.2020

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kevään eteneminen on avannut monia kaupungin ulkoliikuntapaikkoja ja myös Mikkelin Tennisseuran ulkokenttiä on aloitettu kunnostamaan Paukkulassa ja Kalevankankaalla. Vallitseva korona-tilanne vaikuttaa myös ulkokenttien käyttöön. Edelleen on voimassa yli 10 hengen kokoontumiskielto ja etäisyyttä muihin ihmisiin täytyy säilyttää. Näin ollen Kalevankankaalla avataan vain kentät 1 ja 4. Paukkulassa molemmat kentät. Valmennus- ja harjoitustoiminta on edelleen keskeytetty 13.5 asti. Tennisliiton hallitus pohtii 17.4 kokouksessaan valmennus- ja harjoitustoimintaa ulkona ja siitä tiedotetaan myöhemmin.

Vuosikokousta emme ole vielä voineet pitää mutta hallitus tulee esittämään kausimaksun suuruudeksi aikuisilta 50 euroa, lapsilta (alle 18v) ja valmentajilta (Elena, Alpo ja Jari) kausimaksua ei peritä. Poikkeuksellisesti seuran hallitus on päättänyt toteuttaa kausimaksun maksamisesta jo nyt ennen vuosikokouksen päätöstä, jotta ulkokausi saadaan rajoitetusti käyntiin. Maksu koskee sekä Paukkulan ja Kalevankankaan kenttiä. Talven aikana Suomen Nuoriso-Opisto on lähestynyt seuraa ja toivoi tennisseuran hankkivan Paukkulan kenttien tarvitseman massan ja muut tarvikkeet itse. Seuran hallitus hyväksyi ehdotuksen ja näin ollen myös Paukkulan kenttien käyttö edellyttää kausimaksun maksamista. Entiseen tapaan kenttien ilmoitustaululla pidetään listaa kausimaksun maksaneista.

Ole ystävällinen ja suorita kausimaksu ennen kuin menet pelaamaan.

Tilinro on FI6452710420188923

Kun tilatut massat saadaan ja talkoilla kunnostetaan kentät voidaan ulkopelit aloittaa kelien salliessa. Talkoiden järjestelyissä huomioidaan 10 henkilön maksimi määrä.

Kokoontumisrajoituksen poistuttua kutsumme koolle sääntömääräisen vuosikokouksen käsittelemään sille kuuluvat asiat.

Sähköinen ajanvaraus on suunnitteilla Kalevankankaan yhdelle tai kahdelle kentälle ja siitä tiedotetaan tarkemmin tuonnempana.

Hyvää alkavaa ulkokautta. Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne.

Terveisin Mikkelin Tennisseuran hallitus.

20.4.2020