Loppukevään jäsentiedote

8.5.2022

Tervehdys,

Myöhässä oleva kevät etenee ja on aika rapsutella kentät kuntoon. Kenttien kunnostus aloitetaan Paukkulasta, talkoot pidetään ensi maanantaina klo 11 Seppo Väisäsen johdolla. Mukaan voit ottaa haravan sekä lapion, myös muutamia kottikärryjä tarvitaan. Tervetuloa talkoilemaan!

Kalevankankaan kentät laitetaan kuntoon tämän jälkeen, saamme käyttöön sähköjyrän, joka nopeuttaa ja tehostaa jyräystä huomattavasti. Kalevankankaan talkoot järjestettäneen 14.5.-15.5. viikonloppuna, tarkempi aika ilmoitetaan uudella meilillä heti kun aika on tiedossa.

Sekä Kalevankankaalla että Paukkulassa otetaan käyttöön sähköinen ajanvarausjärjestelmä, linkki ajanvaraukseen laitetaan seuran sivuille.

Kalevankankaan aidat ja ja portit on uusittu, entisillä avaimilla pääsee pelaamaan.

Kausimaksun 50 euroa voi maksaa seuran tilille (FI6452710420188923), kausimaksullahan saa takoa palloa sydämensä kyllyydestä syksyyn saakka. Sisäkauden valmennuksessa käyneiden ei tarvitse tuota ulkokauden maksua maksaa, seura tarjoaa pelioikeuden. Kausimaksu tulisi olla hoidettuna ennen kuin aloittaa massapelikauden.

Oman lyönnin jälkeinen liike optimaaliseen kenttäpositioon on syytä pitää keskiössä.

Hyvää tenniskesää jäsenistölle, Kaliksen talkoista tulee vielä erillinen tieto.